Kontakt

 

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Comments

 1. Tonny mørch skriver

  Hej.
  Min datter har lige været på 9. Kl. rejse i en uge, de kom hjem d. 25. aug. Efterfølgende har forældre i klassen konstateret væglusbid(i fredags).
  Jeg er som den “neurotiske” far, så gået fuldstændig amok og har støvsuget “alle” tænkelige gemmesteder for de banditter, på hendes værelse – påmonteret en hvid sok på mundstykket. Ligeså hendes kuffert, seng, taske osv… Ud over 9 milliarder nullermænd, rugbrødskerner mm., har jeg intet fundet! Udover de sædvanlige sølvfisk og småkravl der lever på en 15-årigs værelse.
  Jeg har vasket “alt” tøj på 60 grader og har nu 3 skraldesække med hendes/morens 30 graders tøj.
  Har du en vurdering før jeg flår alt ud af fryseren og propper de 3 sække deri?
  Jeg kan liiige tilføje, at datteren fredag fortalte, at hun også havde fået bid… på inderlåret? Hun havde sovet med bluse og natbukser under hele turen! Ved spørgsmålet om hun var vågnet om natten, var svaret nej!?
  P.S. Jeg bor i lejebolig. Skal jeg vente med, at kontakte selskabet, eller…
  Hvad vil du anbefale?

  • Hej Tonny

   Beklager det forsinket svar.

   Normalt bider væggelus kun på “åbne” steder på kroppen, dvs de områder som ikke er tildækkede. Så hvis hun har haft natbukser på og har fået et bid på inderlåret, er sandsynligheden for at det er en væggelus ikke særlig stor. Ved væggelusbid er der nogen som vågner andre gør ikke – det er helt almindeligt.
   Når det nu skulle være, så har den “neurotiske far”:-) gjort alt rigtigt. Men smid straks støvsugerposen ud i en pose og bind knude på. Smid den i skralderummet.

   Når der ikke er tydelige eller synlige tegn på væggelus er der umiddelbart ingen grund til at kontakte boligselskabet. Kig ellers efter de normale tegn på væggelus, såsom blodpletter i sengen, små sorte indtørrede skaller (ligner lidt kaffegrums), kig i revner/huller/mørke gemmesteder, bag løs tapet. Lugter der sødligt kan det også være tegn på væggelus.

   Mvh. Janus

Speak Your Mind

*